Automatiseringer

Automatiser alt.

Gør dit liv nemmere

G13 byder på kraftfulde automatiseringer som er nemme at opsætte. Du kan altid nemt og hurtigt lave om på dem, så de passer til dit og din families liv. Med automatiseringer kan du opsætte hændelser der skal ske på bestemte tidspunkter eller når noget andet sker.

Du kan lave automatiseringer der er bliver igangsat på et bestemt tidspunkt. Det kan være ved solopgang at udendørs lyset slukkes og dine gardiner køres op. G13 ved endda hvornår solen står op og går ned så du ikke skal regulere det henover året. Det kan også være, at du vil have skruet ned for varmen i huset når du går på arbejde. Med G13 tager det to minutter at sætte op så det passer til dine rutiner. Mulighederne er uendelige.

Automatiseringer kan også aktiveres når noget andet sker. Det kan være en sensor der registrerer bevægelse, temperaturstigninger, et røgfyldt lokale eller noget mere dagligdags som at nogen tænder for lyset på gæstetoilettet og din Sonos starter med lidt hyggejazz eller loungemusik.

Med G13 er det let som en leg at gøre dit hus fuldt automatiseret og forvandle det fra et manuelt styret hjem til et dynamisk hjem der gør livet mere behageligt - og ret meget mere imponerende.

Automatiseringer baseret på tid

Nemt at opsætte og styre automatiseringer

G13 gør det nemt at opsætte dine automatiseringer. Ved at bruge din app på din mobiltelefon kan du nemt og hurtigt vælge hvad der skal ske og hvornår.

Alle de enheder der er forbundet til G13 kan nemt og hurtigt automatiseres uanset om det er dit lys, din varme, dine gardiner, garageport, Sonos, eller noget helt andet. Brugervenligheden er i top og selv nye brugere af G13 app’en kan nemt og intuitivt sørge for at gøre livet mere behageligt og trygt ved hjælp af G13s automatiseringer.

Det er dit hjem, dit liv og dine automatiseringer.

Redigering af automatiseringer

Hvis du vil lave om i dine automatiseringer er det lige så nemt som da du opsatte dem. Det er vigtigt, at du selv kan ændre og tilføje flere automatiseringer da man hurtigt finder ud af, at dem man laver lige skal have den sidste tilføjelse, ændring af tidspunkt eller man havde fået lidt for meget med i første forsøg.

Heldigvis foregår det hele ved hjælp af den brugervenlige G13 app og det sikrer, at du altid får den fulde værdi ud af dit smarte hjem.

Hvem kan lave automatiseringer?

Brugerstyringen i G13 gør det nemt at vælge hvem der har tilladelse til at opsætte og ændre automatiseringer.

Når du giver din familie eller dine gæster adgang til at styre lys og lyd i dit smarte hjem vil du helst undgå at de ændrer på dine automatiseringer. Du kan derfor blot give dem adgang til basale funktioner i app’en selvom dine automatiseringer stadig vil imponere dem.

Når du har givet adgang til gæster får de et brugernavn og kodeord som de kan bruge til at logge ind på G13 og du kan altid fjerne deres adgang igen.

Sikkerhed er i højsædet og G13 sikrer, at du altid har fuld kontrol over dit hjem.