G13 Smart Home OS

Det mest kraftfulde Home OS til dato

G13 Smart Home OS er det mest kraftfulde smart home OS til dato.

Den dybe integration til G13s hardwarekomponenter sikrer en optimal ydeevne. G13 er hurtigere end nogensinde før og sikrer en optimal brugeroplevelse.

Brugervenligheden er i top

Med G13 Smart Home OS får du en brugeroplevelse ud over det sædvanlige.

Den intuitive app, der gør det nemt at styre sit hus uanset om det er de daglige rutiner eller opsætning af nye automatiseringer eller scener.

En væsentlig del af brugeroplevelsen er et system der reagerer med det samme så du ikke oplever ventetider.

G13 Smart Home OS er designet til at reagere med det samme uanset hvad der skal ske. Fordelen ved at koble det hele sammen i en app er, at du kan kombinere dit hjem på en god måde hvor flere typer enheder kontrolleres samtidig.

Intuitivt design sikrer en fantastisk oplevelse

Det lette kompromisløse design sikrer et nemt overblik over hele dit hus. De daglige rutiner er lige ved hånden og simple at bruge.

Med G13 Smart Home OS kan du selv lave avancerede automatiseringer og scener som sikrer at du får maksimal udbytte af dit hjem. Det kræver hverken teknikere eller programmører at lave de indstiller der gør dit liv lettere og mere bekvemt.

Kun din egen fantasi sætter grænser for hvad du kan lave i dit hus - G13 gør det muligt.

Oplev en verden af nye funktioner

G13 taler med mere end 140 forskellige producenter af hardware og mere end 50.000 komponenter og samler alt i et system - G13. Når du får nye enheder i dit hjem vil G13 automatisk opdage dem og tilbyde dig at sætte dem op på en nem måde. På den måde sikrer du, at du får maksimalt udbytte af dit hjem og dine smarte enheder.

Sikkerhed på et helt nyt niveau

Alle informationer om hvad du gør med G13 bliver i dit hjem og deles ikke med andre - hverken teknologigiganter eller andre. Det er dine data om dit liv og G13 som ikke bør deles med andre.

Du er altid selv i kontrol over dit hjem. I G13 Smart Home OS er sikkerhed en mærkesag og al data mellem G13 og din telefon er krypteret med høje standarder.

Selv kommunikationen til dine trådløse enheder er krypterede og du får med G13 Smart Home OS den højeste grad af sikkerhed i dit smart home.

Understøttede protokoller

G13 Smart Home OS understøtter al kommunikation på dit IP-netværk, det vil sige dit interne netværk samt protokollerne Zigbee og Z-wave.

G13 kommunikerer derfor med alt fra Sonos, Philips Hue, Ikea, IHC, Velux og meget mere.

Kernen er Linux - brugeren er dig

G13 er i lighed med andre førende operativsystemer bygget på en kerne af Linux, hvilket sikrer en høj og stabil ydeevne.

G13 Smart Home OS er bygget til dig med smarte brugervenlige visuelle værktøjer der gør at du ikke skal have fat i en tekniker eller programmør for at lave om i din opsætning.

G13 Smart Home OS er med andre ord bygget til dig.