Hvordan styrer man enheder i G13?

Dit hjem - smart, forbundet.

Forvandl dit hjem til et smart hjem.

Et smart hjem skal være nemt at betjene uden at skulle ringe efter en programmør eller andre specialister - for hvem kender din daglige rutine bedre end dig og din familie?

Du får derfor markedets mest brugervenlige smart home med G13, hvor alle kan lave basale men også avancerede scener og automatiseringer så nemt som ingenting.

Det kræver blot at du har den brugervenlige G13 app installeret fra App Store eller Google Play.

Den passer til alle iOS/Android smartphones og tablets/iPads.

En nem og intuitiv oplevelse

Vi har alle rigeligt med apps og computere som driller og er besværlige at bruge. Nogle skal endda have hjælp fra programmører eller it-afdelingen.

Med G13 får du en nem og intuitiv oplevelse der sikrer, at du altid får det bedste ud af dit hjem.

Giv familie og venner adgang til en oplevelse i særklasse

Med G13 er det let at give din familie og venner adgang til app’en så de kan styre udvalgte områder. Dine børn kan selv sørge for at deres værelser er det første de ser når åbner G13 app’en og gør det nemt for dem at sætte lyset på vågeblus når de skal falde i søvn.

En automatisering slukker selv lyset helt kl 22.00 eller når du vælger det. Hvis de står op i løbet af natten registrerer en sensor det og tænder lyset på 20% så de nemt kan orientere sig og kan endda give forældrene en notifikation om at der er bevægelse på børneværelset.

Det er nemt at tilføje nye enheder

Tiderne hvor du skulle ringe efter en teknikker når du får nye enheder i dit hjem er forbi. G13 finder selv dine nye Sonos, Philips Hue, varmeanlæg og selv dine nye IKEA pærer.

Organisér dit hjem

Når der kommer nye enheder i dit hjem er det nemt at tilføje dem til et bestemt rum. Det kan være køkkenalrum, stue, badeværelse eller den sydvendte terrasse.

Du bestemmer selv hvad rummene skal hedde og hvilken rækkefølge de har i din G13 app. Hver bruger kan endda have sin egen rækkefølge på rum så de rum man bruger mest fremgår af startbilledet. Det er nemt og intuitivt.